Gode råd til at indrette en praktisk og funktionel entré

Moderne entré
Gode råd til at indrette en praktisk og funktionel entré
Henrik Andersen
-
10/03/2023
-

Når du skal indrette din entré, så er det vigtigt, at den først og fremmest er funktionel. Det gør dog ikke noget, hvis den også er hyggelig og indbydende. Vil du have det hele til at gå op i en højere enhed, så følger her en række gode råd, som du kan følge.

Der skal være plads til opbevaring

Din entré skal først og fremmest være funktionel, og derfor er det vigtigt, at du tænker opbevaring ind fra starten. Det er væsentligt, at du har dine ting ved hånden, når du skal ud ad døren – og samtidig at du har et sted, hvor du kan hænge overtøj, hue, handsker og lignende, når du træder ind ad døren igen. Find knagerække her.

Opbevaringen kan være i form af en decideret garderobe, men du kommer også langt med en knagerække og et par hylder til sko, hatte, handsker og alt det andet, som hører til i entréen. Det er vigtigt at tænke over, hvad du har brug for at have opbevaret her, samt hvor meget plads der er til rådighed, så du kan vælge bedste opbevaringsløsning.

Belysningen skal være funktionel

God belysning er afgørende, når du skal skabe en funktionel entré. Det er vigtigt at have tilstrækkelig belysning, så du kan se hvad du laver, når du skal have overtøjet af og på. Samtidig skal du kunne se, hvor dine sko, handsker, huer og lignende er henne. Overvej eksempelvis et LED-lysarmatur, der på samme tid er både praktisk og dekorativt.

Belysningen må dog også gerne være hyggelig, så den ikke er for skarp. Du kan eventuelt overveje et lysarmatur med dæmpende funktion, så du selv kan justere belysningen efter behov. Det gør dog ikke noget, hvis lyset er forholdsvist kraftigt, da du ikke opholder dig i din entré i længere tid ad gangen, men typisk kun når du skal have overtøjet af og på.

Tilføj dekorative elementer for et hjemligt touch

Du kan også overveje nogle dekorative elementer, der giver entréen personlighed og stil. Det kan eksempelvis være en vase med friske blomster, en smuk dørmåtte eller en entrebænk, som samtidig har et praktisk formål, så det ikke går op i hygge det hele. Husk på, at ‘less is more’, så du ikke overfylder din entré med unødvendige dekorationer.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!